Home Cautare Doctori Intra in contul tau / Creeaza cont Contact
Termeni si conditii
DEFINITII

1. WEBSITE: serviciile noastre se tin pe adresa de internet: www.vreaudoctor.ro ; site-ul se poate viziona ca VIZITATOR, ulterior se poate face logarea cu un cont in calitate de DOCTOR (beneficiar), sau UTILIZATOR.
2. DOCTOR (beneficiar): va fi inregistrat cu toate datele profesionale, cariera si datele de contact: adresa, adresa de e-mail, numere telefon (telefon mobil personal, telefon mobil pentru notificarile prin sms ale programarilor);
3. UTILIZATOR: va fi inregistrat cu datele personale: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon;
4. CONT: alocarea unui spatiu personal pe website, individualizat prin username si parola unica. Contul poate avea atributul de DOCTOR sau de UTILIZATOR, in functie de persoana caruia i se atribuie.
5. PROGRAMARE: solicitarea electronica de catre un pacient pe website de a se programa la cabinetul unui doctor membru www.vreaudoctor.ro. Programarea pe website se face in timp real functie de disponibilitatea programului fiecarui doctor, afisat in contul acestuia.
6. PROGRAMARE CONFIRMATA: solicitarea electronica de catre un pacient pe website si confirmata prin orice mijloc de catre doctorul respectiv.
7. S.C. MASANI STRATEGIC S.R.L.: administratorul legal al website-ului www.vreaudoctor.ro.

OBLIGATIILE ADMINISTRATORULUI

1. Sa notifice doctorul de fiecare data cand va primi o programare, prin SMS pe telefonul mobil si prin e-mail cu datele de contact ale pacientului;
2. Sa asigure asistenta in vederea utilizatii optime a site-ului;
3. Training (informarea) gratuita despre functionalitatea site- ului;
4. Promovarea impartiala, prin afisarea intr-o ordine aleatorie a tuturor doctorilor;
5. Asigurarea raspunderii pentru utilizarea unui limbaj civilizat in tot cuprinsul site-ului;
6. Verificarea comentariilor scrise din partea pacientilor legate de doctor, din punctul de vedere al limbajului;
7. Administratorul nu este raspunzator de programarile pierdute si neacordate, intre pacient si doctor.
8. Pe toata durata prezentului contract, administratorul nu poate dezvalui vreuna din clauzele contractului semnat cu beneficiarii sau datele personale furnizate pe www.vreaudoctor.ro fara consimtamantul prealabil al celeilalte parti.
9. In cazul nerespectarii prevederilor punctului 8, administratorul poate fi facut raspunzator pentru acele daune, prejudicii, beneficii nerealizate, dovedite in instanta.

GARANTII

Odata inscris, beneficiarul (doctorul) apare pe site, pe perioada stabilita in contract. Website-ul are garatat un uptime (timp de aparitie pe internet) de cel putin 99%.

CONFIDENTIALITATE

1. S.C. MASANI STRATEGIC S.R.L isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere.
2. S.C. MASANI STRATEGIC S.R.L. va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat.
3. S.C MASANI STRATEGIC S.R.L. poate face publice date impersonale despre site-ul sau web, cum ar fi numarul vizitatorilor, numarul serviciilor folosite.
4. Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site web, cu exceptia detinatorului sau legal S.C. MASANI STRATEGIC S.R.L., precum si realizarea de link-uri, fara acordul prealabil al S.C. MASANI STRATEGIC S.R.L., da dreptul unilateral si neechivoc ca S.C. MASANI STRATEGIC S.R.L. sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestor fapte.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

1. Sa posteze pe site informatii corecte privind datele personale;
2. Sa respecte programarile confirmate, facute prin www.vreaudoctor.ro.
3. S.C. MASANI STRATEGIC S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru programarile facute prin www.vreaudoctor.ro, neconfirmate sau nerspectate de doctorii la adresa carora s-au facut.

OBLIGATIILE DOCTORULUI

1. Sa posteze pe site informatii corecte privind datele personale, cariera, realizari, etc.;
2. Sa respecte programarile confirmate facute prin www.vreaudoctor.ro.
3. Sa actualizeze in timp real programul afisat pe site-ul www.vreaudoctor.ro .
4. Pe toata durata contractului, beneficiarul (doctorul) nu poate dezvalui vreuna din clauzele contractului fara consimtamantul prealabil al celeilalte parti.
5. In cazul nerespectarii prevederilor punctului 4., beneficiarul poate fi facut raspunzator pentru acele daune, prejudicii, beneficii nerealizate, dovedite in instanta.
6. Raspunde in mod solitar pentru continutul serviciilor oferite clientilor sai prin intermediul platformei tehnice puse la dispozitie de catre prestator.
|termeni si conditii|